Om MultiHuset

Om MultiHuset

Hvis du søger et kontorfællesskab i Vejle eller et lager i Vejle, er du kommet til den rette side. Hos MultiHuset har vi et bredt udvalg af både kontorlokaler og lagerlokaler i forskellige størrelser og prisklasser. Vores kontorhotel i Vejle er delt op i to ejendomme, på henholdsvis Hjulmagervej og Ladegårdsvej. Begge adresser ligger tæt på motorvejsafkørslen Vejle C og er dermed nemme at tilgå. I begge bygninger er der et professionelt og inspirerende forretningsmiljø, der giver god mulighed for at netværke med hinanden.

Hjulmagervej 4A

Ejendommen på Hjulmagervej er en tidligere produktionsejendom, hvor proportioner og materialevalg vidner om ejendommens oprindelse. Dette kontorfællesskab i Vejle er i dag moderne og smagfuldt indrettet, og der er mulighed for tilknytning af opvarmede lagerlokaler med portadgang. På denne adresse finder du også et fitnesscenter, der er til fri afbenyttelse for alle lejere.

sk-omos

Ladegårdsvej 2

På Ladegårdsvej 2 finder du en af de få ejendomme, der fra begyndelsen blev tegnet og konstrueret til at være et kontorhotel i Vejle. Ejendommen blev opført i 2008 og er tegnet af arkitekten MAA Jan Christoffersen. Ved dette kontorfællesskab i Vejle finder du en dejlig tagterrasse, der er møbleret med borde og stole. På denne adresse er det også muligt at leje et lager i Vejle.

sk-omos

Kontakt MultiHuset

MultiHuset er overtaget af:
KS Hjulmagervej m.fl. 
c/o Phelix Administration ApS
Europaplads 2, 7.
8000 Aarhus C

For henvendelser vedrørende leje se enten på www.lokalebasen.dk eller kontakt venligst:
Økonomichef Anders Nissen
Phelix Administration ApS
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 54 58 42 43